Skip to content

COACHING / BEGELEIDING

EMC | People make the difference

Waarom coaching?

Ieder mens kan groeien. Het is mijn overtuiging dat iedere professional zich met enige regelmaat een coach moet gunnen. Niet als luxe, maar omdat u zichzelf en uw persoonlijke groei serieus neemt. Via coaching bied ik in een vertrouwelijke setting een spiegel, klankbord of sparringspartner. Net waar u op dat moment behoefte aan heeft.

Dit zijn de vragen die vaak besproken worden:

  • Hoe wordt ik een betere leider?
  • Hoe haal ik het beste uit mijn team?
  • Hoe bepaal ik mijn eigen koers binnen een organisatie?
  • Is er meer in het leven?
  • Hoe ga ik om met alle dagelijkse uitdagingen en druk?

Hoe gaan we te werk?

Ieder coachingstraject is anders. Daarom nemen wij altijd contact met u op voor een uitgebreide ‘face-to-face intake’ waarbij we het doel van het coachingstraject én de rollen duidelijk maken. Indien we het beiden eens zijn over de aanpak, maken we afspraken over het traject en de bijbehorende investering.

Blijkt na de intake dat de ontwikkelvraag op een ander vlak ligt dan mijn expertise, dan maak ik gebruik van mijn netwerk aan deskundige gecertificeerde coaches, ieder met zijn/haar eigen aanpak en expertiseveld. De coaching kan, afhankelijk van de omstandigheden, een combinatie van fysieke één op één gesprekken en skypegesprekken zijn.

Is coaching iets voor mij?

Ja, is het korte antwoord. Coaching is voor iedereen, mits u zich open wilt stellen en wilt reflecteren. Het maakt daarbij niet uit of u ondernemer, manager of mederwerker bent. Iedereen heeft zijn eigen uitdagingen waarbij persoonlijke groei mogelijk is. Je laten coachen is investeren in jezelf. Dit heeft niet alleen effect op uw eigen ontwikkeling maar heeft ook een positieve invloed op de omgeving waarin u werkt.

Wil je meer weten over coaching?

Neem dan direct contact op via ons contactformulier of bel: +31(0)252 – 620 210

Back To Top